Anotace: ..a sněží...a svět byl poté pohlcen barevným děsem... (můj kamarád je závislý, a já jsem ta poslední co yb to schvalovala)
Je to smutné a nejsmutnější je to vědomí, že kdykoli to může být naposledy. Ale pravda je i toto:"Komu není rady, tomu není pomoci." On se chce zabít a jednou mu to výjde, to je u drog tutovka. Ale ty se netrap, on si tuto cestu sám vybral a on ji taky ukončí, ale jak... to záleží na tom... . Zvláštní, jak krátkozrací lidé jsou. Vždy je cesta, stačí se jen otevřít více než jedné možnosti řešení a pak jen pevně vykročit. Na druhou stranu jsem i schopná pochopit, že člověk, který ztratil mnoho se takhle snaží utéct realitě, která jej ničí každý den i v noci ve snech a tak se uchýlí k nekalým praktykám. No, každému, co jeho jest. Kdo nechce sejít ze své špatné cesty si nezaslouží tvůj soucit, protože jemu to nepomůže a tebe pohled na něj ničí... .
25.06.2011 18:27:00 | Rhiana E. Nebresk
Taky znám jednoho :-(
23.06.2011 12:03:00 | Chancer
Párek má svatou pravdu, jako vždycky...Zasáhlo mě to. Píšete pod kůži ..
21.06.2011 12:43:00 | ŠEDIVÁ MYŠ
moje emoce, jsou odráženy v mých básních, jinak to ani neumím...tolikrát jsem mu říkala, prosila, tahala ho z toho, vyhrožovala, brečela, líbala a hrála s ním tu hru nic se neděje...půl roku už jhsem ho neviděla a děsím se až ho uvidím...
20.06.2011 20:17:00 | whiolet
Whiolet,tímto dílem si mě opravdu dojala,je to ta nejsmutnější básen co sem tady v poslední době viděl,a můžu ti říct,že bych k ní nejraději složil melodii. Mě je tato tvorba velmi blízká,miluju projev tragického smutku v básni,ale samozřejmě mi je tvého kamaráda líto,to se nedá svítit,když už chce brát někdo drogy tak musí vědět jak je brát a né tomu podléhat.
20.06.2011 19:40:00 | ECHO PARAZIT