Ikken no ikioi
Okiai!
Moře, moře
v pohledu zamykáš
Okiai!
Moře, pouště
svíráš v dlaních
Nenávidím, když mě navádíš
ke zlu
Miluju, když to zkoušíš
Okiai ve všech pohledech
Hateru!
Zemři a žij
navěky
(okiai = širé moře; hateru = zemři)
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: Elyona, Azazen, chicacheca, Hazentla, ECHO PARAZIT, whiolet, strašidýlko-střapatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)