Anotace: O dospívání..
Myslíš, že se to týká jenom puberťáků? :o)))
Pravda je, že u některých se ta puberta trochu protáhne. Moc se mi líbí to přirovnání k ježkům v kleci. Nedobytní,ježatí, ale uvnitř tajemství .
06.07.2011 19:30:00 | Hesiona-Essylt
vystihlas je perfektně..asi nejlíp od nedvěda jeho stánků. ovšem to byla jiná doba :)
21.06.2011 00:14:00 | chicacheca