Můj andílek
Anotace: pro kamarádku Nikol
Mám svého andílka,už několik roků,
stojí vždy při mě,u mého boku.
Když život fackuje,bije a bodá
on zvedá mě se země,ruku vždy podá.
Srdíčko zahřívá,dušičku pohladí,
tenhle ten andílek,ne,ten nikdy nezradí.
Pomoc vždy nabídne,krásně se usměje,
pak tiše odletí,zůstane naděje.
Tohodle andílka mám tůze rád,
vím po čem touží...
Teď chci mu to dát.
Přečteno 1812x
Tipy 73
Poslední tipující: jenommarie, JSJ, Pierrette, Koza, PANGÁSIUS, tato22, synanceia, Nussichoco, Kapka, kasparoza, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)