Mohitsu
Poddává se snadno
hladce
smáčen tuší
klouže po papíře
nakresli mi osud
požehnej ho znakem
rozpij do všech
prázdných míst, rohů, koutků
napiš mi, nám
osud
ikaku?
ikichi?
odori, saiai
(ikaku = hrozba, ikichi = čerstvá krev, odori = tanec, saiai = nejdražší)
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Elyona, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)