Ne-obyčejný večer
Anotace: .. na chaloupce venku...
Slunce už dávno nepraží
Pohlcená nocí na zápraží.
Sama. Opuštěná žena
Sedím tu zarmoucená.
V ruce sklenku vína
Rozjímám, neusínám.
Pouliční lampa jak zář měsíce
Mušek kolem snad tisíce
Ve větvích jemné loupání
Koček hravé mrouskání
Černá tma není tu tmou
Jiskřičky naděje mě k životu zvou
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: Marsinka, Psavec, danav, ŠEDIVÁ MYŠ, Květka Š., Skalsky Pavel, Cecilka, Donne, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)