Krajina v rychlém rozbřesku
*
Nejsou třeba
žádná další slova
ani sny uťatých hlav
Slyšel jsem Tě!
Doveď mě tam
kde síra neprší,
vyveď mě nahoru
a na strmém návrší
rozlom obětní stůl,
aby puklinou v mramoru
začalo svítat
Pak konečně odpluji
po okraj plný
ke břehům krajiny
rychlého rozbřesku,
spatřenou z divoké vlny
Tam mě budeš vítat!
*
Přečteno 526x
Tipy 49
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, zelená víla, Jana M., jita.1965, PIPSQUEAK, poustevník Jirka, monique, Maryje..., Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)