Anotace: mozna nespisovne, ale ulevujici ...
Gratuluji ! Hodně zdraví a štěstí do života přeji....
Moc hezky jsi to napsala :)
22.06.2011 18:09:00 | Maryje...
noc17 - jo presne, meli jsme, krasne a spokojene se tam rozvaloval a ja najednou mela problem usnout ... Kdyz nedychal vedle mne ... Ale dnes uz jedeme domu :)
22.06.2011 10:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Hodně štěstí! Přeju Vám ať ve zdraví a pohodě prospíváte! :-)
21.06.2011 19:35:00 | Juan Francesco de Faro
Romanko..moc gratuluju ...a jestli to dobře chápu tak máte žloutenku? To nic...krásně se tam vyhřívá brouk a za chvilku budete doma..vydrž...:) laktace je taky moc fajn stav :))
21.06.2011 16:16:00 | Noc17
Chemie a nebo láska a není i ta chemie součástí lásky?Objímám Vás oba a andîlkovi posílám radost a sílu
21.06.2011 13:40:00 | la loba