Atomy Amíků a Rusů
Anotace: řekněme reakce na Studenou válku, kdy bylo opravdu blízko game overu bez možnosti restartu...
Atomy Amíků a Rusů
nám málem rozmlátily pusu
a šedé čmouhy na obloze
přidaly dějinám na hnusu
tanky nořící se z bahna
komu tady zvoní hrana?
zabíjme radši všechny
černý, bílý i číňana!
domy bez oken a dveří
kdo na Boha ještě věří?
jeden bez noh, druhý slepý
kdo mocným svůj život svěří?
tisíce slz a mraky krve
a to jest rozjezd teprve
vzuchem budou lítat hlavy
které lidem teror urve
jsme kurvy, ničitelé světů
Oppenheimer řek´ tu větu
tak až vybuchne to všechno
prosím dopij
...a zhasni cigaretu
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: ZENITZERO666, divoska_jaja, Donne
Komentáře (1)
Komentujících (1)