Katharina..
Anotace: .. planetka MPC 320
Na planetce Katharina
odevšad slyším
Ave
v doprovodu pianina
v kožíšku myším
právě
princezna se zlatou hvězdou
vykročí navstříc
pravá
pět smyslů s mou můří šestou
schopností navíc
smrtihlava
neomylně tuší duet
dvouhlasný přednes
v klidu
vakua, ladnost siluet
dvou řek hvězd z nebes
slitu
Přečteno 319x
Tipy 17
Poslední tipující: slnečnica, PIPSQUEAK, Live to fight, NikitaNikaT., Psavec, la loba, Doradan, CULIKATÁ, modrá..., Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)