zn. Spolehlivě!
Anotace: ...trošičku reklamy snad ještě unesete...
Deflorace - dobrá práce!
Firma moje prosperuje
Zajišťuje - kontroluje
defloruje - kolauduje
Neslibuje - nestávkuje
připravena stále tu je
právě pro vás milé panny
in už dávno nejsou blány
připraven je stále akční
skvělý nástroj deflorační
za nadstandartně nízké ceny
můžete být odblaněny....
Přečteno 300x
Tipy 22
Poslední tipující: šuměnka, Špáďa, Kars, jita.1965, carodejka, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Donne, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)