TANČÍCÍ PŘELUD
Teskně nocí nese se melodie
a tóny pohladí
jako tisíce prstů slunce
co do milostné harmonie
dvě těla naladí
když spojí své ruce
tanec
kdy tělo na tělo
a rty na rty
zaklesnou se do sebe
v nejhlubším opojení
kdy cítí tvůj tep
a křivky tvých svalů
jak se napínají
a polevují
i přes všechny ta světla
vidí jak chvěje se ti tvář
a oči
jako dva zalité smaragdy mořem
tak rozbouřené a vzrušené
do posledního tónu by svedla
s tebou tu tančit
jako měsíční zář
co s ránem se rozloučí
a řekne sbohem
ona to ví
a je jí líto
že jsi jen zhmotněný stín
jasným nočním nebem
že jen pro ní
byl jsi stvořen
takové průhledné nic
jen paprsek
co rozčeše kadeře mraků
a utopí se jako světlo
co promění se v den
ona to ví
i když zůstane jí
jen srdce zasněné.
Přečteno 255x
Tipy 27
Poslední tipující: hatlapatla, Psavec, Lady Carmila- Políbená mlhou.., labuť, zenge, CULIKATÁ, Lylča, Kars, Maryje..., Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)