Je to ironie, samota někdy nějak uvnitř sedí a my uprostřed toho dění krok za krokem míjíme sebe potom chcem aby snad z nebe nám spadlo trochu tepla, lásky.Snad jenom úchylka nás schisofrenních, co tady píšou něco mění.Není na to líp realita, co nesní a nelítá si někdy luftem nad zemí??
04.07.2011 20:54:00 | Elisha
Krásné-prosil bych Boha za rýhu zacelenou.Celá je hezká.Tak ať se ti ta rýha na srdci brzy zacelí.
22.06.2011 10:09:00 | Donne