Snění v Mauthausenu
Každý se honíme za svou hvězdou
...
zatímco ta kterou máme na klopě
svítí jen
a jen pro
nás
a mučí jak zlý sen
v tom překrásném městě
zvaném Mauthausen
...
kde měsíc šustí jak sukně baletek
když
přes mříž se Tě dotýkám
a Ty
jsi bílá jako stěna
která po nocích
sténá
do ticha
a do oken kouř
mi Tě znovu zavanul jako vzpomínku
co zapíchá
/u srdce/
....
Možná že i Ty jsi jen vysněná
a já zcela zatracen
ve městě zvaném...
/Čert to vem a podej mi ten athracen!)
Přečteno 355x
Tipy 28
Poslední tipující: Elvie, Maryje..., rezina, staranna, Nola77, just me, teď už nikdo, CULIKATÁ, modrá..., Donne, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)