Chtěla jsem napsat spousty vět do komentu... jenom nakonec podotknu, že mně to v jistém slova smyslu, úhlu pohledu kohosi připomnělo.
22.06.2011 15:47:00 | NikitaNikaT.
to bohatství ti nezávidím,
přeju ti, abys všechno brzy ztratila ...
ať cesty bez střepů, jen posypané kvítím,
vedou do míst, kde radost by se vrátila..
22.06.2011 10:34:00 | nejsembásník