Prázdniny
Červánky plné
růžích okvětí
pro pouhý dotek
jediné objetí.
Poznávat duši
po kapkách krve
není svět v zániku
vše je poprvé.
Na cáry serván
bouřkový mrak
do slunce zlatého
mhouříš svůj zrak.
Na horu vysokou
jistý tvůj krok
po čase dlouhém
spí školní rok.
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: E.T.Jane, labuť, CULIKATÁ, Donne, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)