Holčičko, neumírej...
Anotace: ém... já vím, že mi skáče rytmus a je to takové celé kostrbaté, nicméně to tak nějak vystihuje můj pocit z většiny lidí kolem mě... Kapku depka, no :D
Člověk umírá každým dnem,
S každičkým zahozeným snem…
Ideje, co tvoří lidi, jejich marné splíny
Nad špatností světa, i pocity viny…
Ve chvíli, kdy o ně přijdeš,
Zůstane jen zbytečná nádoba,
Jen prázdný džbán, chodící mrtvola…
Taky se ti zdá, že potkáváš tolik mrtvol,
(každý den…)
Že taky pomalu umíráš?
Holčičko?
Proto pláčeš?
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holly-EnD
Komentáře (0)