jako šašek co mu spadla maska smíchu
co maska smíchu spadla
a na kousky se rozpadla
nad střepy bulící kluk malý
na blázinec akorát zralý
padla na mě velká chmura
za srdce chňapla mi černá můra
nechci ji svou duši dát
asi se stejně budu muset vzdát
Černé myšlenky mnou protékají
a slzy jak hrachy po tváři stékají
už nemám sílu bojovat
není už proč vzdorovat...
Tak ty potvoro vzlétni
a poslední vzdor zhlédni
pak se odevzdám do spárů pekelných
a na duši po ranách citelných
díra velká zeje
a z ní spousta krve se leje
Cítím se bezmocný a prázdný
Chci být zase šťastný....