NĚŽNÉ ZÁVISLOSTI
Jsi jako opium máků
jsem na tobě závislý
jsi jako bílé paže ptáků
už nejsem nezávislý
už nežiji jen bez příčiny
mám důvod
znám odpověď z kopretiny
i tvůj původ
jsi jako voňavý list tabáku
první šluk
co roztáhl mi srdce
jsi jako širák tuláků
něžný shluk
dravá tepna v řece
už nežiji jen tak
příteli
mám city
a ten mák
co do mě zaseli
jsi ty
jsi jako polární záře
křišťálově čistá vodka Amudsen
a já,první člověk na tvém pólu
jako zvíře
byl jsem tebou probuzen
abychom v obětí,umřeli spolu!
Přečteno 337x
Tipy 19
Poslední tipující: Mbonita, Zasr. romantik, hatlapatla, WAYWARD, CULIKATÁ, nejsembásník, Květka Š., la loba, Bambulka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)