Až budu starý
Anotace: úvaha co bych mohl dělat ve stáří.
Sbírka:
Zahrada snů
Až budu starý člověk
sednu si jen tak venku
nechám se obrůst vousem
pošlu vám navštívenku.
Na hlavu svou pak dám si
malířskou baretku
štětcem si jen tak čmárnu
na plátno limetku.
Zátiší pod balkonem
vyroste z nitra mého
se starým gramofonem
v pátek dne třináctého.
Až budu starý člověk
štětcem si jen tak čmárnu...
Přečteno 428x
Tipy 20
Poslední tipující: Amarylka, Vivien, mkinka, zvířenka, Mbonita, CULIKATÁ, nejsembásník, NikitaNikaT., labuť, chicacheca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)