MILOSTNÁ
MILOSTNÁ
Na tvou kůži
bělejší křídel pelikánů
obtisknu růži z celofánu
a níže u kotníků
vypíšu verše renesančních bezbožníků
a jiných velikánů...
Skrytí nočním tichem
pak v osení usneme
zpití a zpocení
vlastním hříchem !
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, ŠEDIVÁ MYŠ, J sh' T r' k, EM EM, jvacl, CULIKATÁ, Donne
Komentáře (3)
Komentujících (3)