Anotace: Ještě než tam s bráškou pojedeme,tak se jenom domnívám......potom já pravdu napíši Vám.
Věznice Mírov a nebo Pardubice, všude je líp, a někdy více.To všecko platíme z našich daní a jen poslocháme že jejich jsou lidská práva co si brání.Za chvíli bude to elita společnosti a ti co na ně dřou mozoly od blbosti mají. My co tam pracujem jsme podle nich ti co můžou být rádi, že díky tomu že oni jsou tam tak my máme práci. Otázka zůstává, co kdyby i oni měli morálku, jestli by víkend už nemoh být od pátku.
11.07.2011 22:17:00 | Elisha
Máte smůlu, už se tam prý nevejdou a nové kriminály, tedy dnes(LÁZNĚ) se stavět nebudou:-(
23.06.2011 14:16:00 | Jeněcovevzduchukrásného