Nic závažného
Doprostřed prázdnin neklid nám vpad.
Náhle nám splývá mít-nemít rád.
Řeka – s tou hloubkou – se rozvodnila?
Ne, zdá se že vyschnula. A vlastně – byla?
Do teplých dní přišlo krupobití.
Neměj strach – vždyť slunce stále svítí:
Jen trochu míň a o kousek dál.
Už víš, kdo a jak o koho stál?
Do pnutí z lásek se přiloudil strach.
Je rázem ticho po ozvěnách.
Zase tě doženou. Vrátí se ti.
Až se jim zasteskne. Po objetí.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne
Komentáře (0)