Planetka Kate..
Slyším znít Ave na planetce Kate
v třeskutém mrazu
ornament na srdci má-li se skvět
ve hvězd odrazu
musím tu zpěvačku najít, ať zpívá
dechem ovane
hruď obrostlou od drůz krystalů, tklivá
píseň fontáně
z očí proud náledím znehybní všechen
melodií, blízká
ztuhlá krev neproudí srdcem do tepen..
matně pod víčky
ještě se blýská
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: KaterinaKoudelova, slnečnica, PIPSQUEAK, la loba, NikitaNikaT., Mbonita, Doradan, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)