Dýchánek
Já osobně to tu nenávidím
a že tu jsem, za to se stydím.
Na masce maska a pod ní nic.
Je to snad láska, to slovo chci říct?
Potichu před spaním šeptám do uší tmě,
ať smrt daleko nechodí a vezme si mě.
Potom čekám co příjde.
Oči mám zavřené, snad to dnes výjde.
Skřípění zubů, vrzání dveří.
Spleť různých kruhů z různého peří.
Mířím si na spánek
-o páté-
Slaďounký dýchánek,
dnes je to po páté.
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, ECHO PARAZIT, wendy.poezie
Komentáře (2)
Komentujících (2)