Okřídlené svině
Anotace: volný překlad písně Pigs on the wing od Pink Floydů
Kdyby ti bylo putna, co se mi stane
a kdybych já zamýšlel s tebou to samé
kličkovali bychom jen na naší cestě
skrze nudu a bolest, co pálí ještě
občasně vzhlédli skrze deště pád
se zájmem, koho z prevítů obviňovat
a dávali si pozor na okřídlené svině
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)