Kde budu, když tady nebudu

Kde budu, když tady nebudu

Anotace: To bych rád věděl (motoakce se blíží)

Brzy přijde doba a nebude to ta ledová, že zde nebudu.
Kde tedy budu?
Prozradím, že vím, že zítra vyrazím.
Jestli tam dorazím, snad se neurazím.
Cestu tu popíšu, když si tedy vzpomenu a nezapomenu i na Vás.
S láskou budu vzpomínat i druhé si při tom připomínat.
Kde jsem jen hlavo tě nechal.
Kdy to tělo tak chřadlo.
Co bolí to prý sílí.
Vidím ten nezájem snad se vrátím, že si někdo vzpomene a nezapomene na nás i mě.
Přihlásit se do školy zvědět a ledacos se dozvědět jak rád bych.
A tak jedu zítra do té školy životní…
Autor umělec2, 23.06.2011
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Stoneman, Elisha, Judita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak na šťastný návrat :-)
ať nedosaneš závrať

23.06.2011 13:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel