Anotace: hm ... další do spec. sbírky ...
Sbírka: amante sin cuerpo
Gratuluju matce i otci. Ať dítě roste jako z vody a je zdravé, má se čile k světu. Rodiče jsou vždy na potomky pyšní, prvé okamžiky, narození... to je k nezaplacení.
03.07.2011 16:22:00 | NikitaNikaT.
... Špáďo ... fotříkovi negratuluj ... ten do toho nemá co mluvit ... ale strejda Jarda je z něj na větvi ... :-)
26.06.2011 10:24:00 | JardaCH
Hele, kdybych to byl věděl, tak bych sem už chodil dřív!
Gratuluji tobě i fotříkovi a ať se má mrňous tak čile k světu, jako vy obaja!
23.06.2011 23:49:00 | Špáďa
Hezky si uložila tu erotiku do veršů. a hlavně sem tomu rozuměl,někdy se tady díla,která sou profesionální,při každém slůvku by ses skoro rozplál,ale tu básen apsolutně nechápu,třeba ani jednu sloku.
23.06.2011 19:37:00 | ECHO PARAZIT