Sen o baleríně*
Ve víru rudých křídel
tajemstvím zahalená
v krůpějích ze rtů
vlčích máků
v přesmyčkách
divokého tance
na večerní variace
tužeb
vysvlečená z kůže
v závoji skryté smutky
bránou ke vzletu
do otevřené hvězdokupy
v mementu
pro cembalo F dur
rozsypáváš
se jak útržky
cest nebeských chmur
tančíš
na špičkách
v rose koupaných slovíčkách
Tónem samozvučného trianglu
měňavostí okamžiků
padá stužka od kotníků
v odrazu zrcadla
bez neviny
sen o tanci
skleněné baleríny
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Petbab, Mbonita, Květka Š., Lady Carmila- Políbená mlhou.., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)