Copánky
Anotace: Mám Tě pořád na jazyku
Mám Tě pořád na jazyku,
lásko z kapsy trpaslíků.
Schováváš se v mysli,
když slzy studem vyschly.
Copánky a rudá líčka,
zasviť chlapci jako svíčka.
Zdaleka, však není cizí,
po lučinách květy sklízí.
Usměvavá, věčně milá,
nadpozemsky pravá víla.
H
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: efeeez, Emmelia, snupicek, CULIKATÁ
Komentáře (0)