Mrazivá...
Anotace: z toho, co zažívá...
Pohledem mrazivým rozpálíš mne snad
přitom jsi to byl ty, kdo cizí srdce krad
a největší a jediná tvá vada
byla, žes nepoznal tu, co tě měla ráda.
Od první chvíle, úsměvu slovíčka,
jsi stále ten, co v noci ťuká jí na víčka
a budeš jím nejspíše navždy a napořád
nenechej nezájmem srdce jí okorat....
vždyť ani Ty nemáš na lásku doktorát...
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Karlik, Sanmaro, ilona, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)