sen
Právě mě probudil
neuvěřitelný a překvapující sen
sice jsem vstala,
ale nechtělo se mi z pod peřiny ven
neuvěřitelný proto,
že nedělám tyhle věci
a vlastně nevím
jaké to je, nechat se upéct v peci
překvapující proto
že normálně bych utekla
ale místo útěku
jsem se vzdala
a zcela dobrovolně upekla :-)
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)