Snížení dělají vždy většinou ti druzí... mají k temu různé důvody, ne každý si to pustí k tělo... ně každý se s tím vyrovná.
26.06.2011 11:07:00 | NikitaNikaT.
:D číst, klovat.. a zpřízněné duše co pocity chápají trošku víc než oni hledat.. jj,co naděláš :)
24.06.2011 11:57:00 | E.T.Jane
Hele já pak ještě dostanu vynadáno že vařím a on se přežírá a tloustne a když nevařím tak se to taky nelíbí...nejvíc žárlí na Liter:-)))Nechápe co tam vydržím celej večer klovat:-)))
24.06.2011 11:46:00 | la loba