akrobati na ostří času
Anotace: neprošla do sborníku http://www.plutanium.cz/vzdorospolek/
.
draze zaplacený každý krok
rozdrobený rok prší minutami
a přesto se dny vlečou
jako lamy pod nákladem
Měsíc se řádně kutálí
jen jednou za měsíc
většinou předem zadem šišatý
kulhá oblohou
a konkuruje světlu svící
když se nám smůla lepí na paty
ani tu nulu nemíváme
a hoříme a topíme se a zahříváme
opuštěná hnízda
jsou kotvami
před námi je velká jízda
jak je psáno v Knize knih
a magnetická střelka nesnáší jih
.
Přečteno 409x
Tipy 39
Poslední tipující: pejrak, Jana M., Sleepwalker, Danger, V.N.Losinský, Zdeněk Farkaš, Radek.oslov.Šafárik, teď už nikdo, hatlapatla, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)