U mramorových stolů
Je v tom
mnoho vrstev
mého já
a světa
Tak hledej mezi řádky
a neplakej do chrp,
stejně víc nezmodrají
Dotýkej se krásy
a nevztekej se
nad konečností svých kroků
Vždyť právě
velikostí své boty
zanecháváš věčné stopy
lásky
A já
nikdy nepřestanu létat
kolem Tvých očí
I kdyby únava
zlomila mi křídla
… dál budu motýlem
na Tvých řasách naděje
Neboj,
zatím se nic neděje,
jen usínám
na desce noci…
Přečteno 421x
Tipy 26
Poslední tipující: G.P., Žqáry, labuť, NikitaNikaT., jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, ECHO PARAZIT, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)