POZDĚ
Náhrobní kámen
a věnec z jeřabin
zlaté písmo na konci amen
silné pouto karabin
slzavá zátoka
svíce tiše dohořívá
nadechni se zhluboka
tam kam jdeš,je pachuť neživá
neotáčej se zpátky
na to už nemáš čas
smrt zatnula drápky
tělo ji dáš
ale duše bude svobodná
tak tvarohově mléčná
a nebude samotná
ani konečná
ve své podstatě výjimečná
jako osobnost člověka!
Skoro každý z nás
dostal na svět stejné šance
pravda…někteří neměli to štěstí
ale bojují,se svým údělem
a ti co ho měli
si toho častokrát neváží!
A promrhají život
nepodstatnými věcmi a malichernostmi!
Teď i kdyby chtěli
Charón už je převáží
pozdě říkat si idiot
pozdě nad sebou s lítostí!
Přečteno 322x
Tipy 35
Poslední tipující: Azure angel, ilona, Maryje..., Jiná, hatlapatla, labuť, la loba, NikitaNikaT., jitka.svobodova, šuměnka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)