Vážně C'est la vie... Alespoň u nás v Česku teda rozhodně! :-) (Ještě štěstí, že mě vždy více děsila vnitřní prázdnota než malý příjem! :-D)
25.06.2011 17:05:00 | Anita Buchtová
Ano, Psavečku, někteří lidé to fakt mají těžké... někdo na oko, někdo doopravdy, někdo si to dělá sám vědomě, kdos nevědomky... jsou lidé, kteří se rádi vozí po druhých.
25.06.2011 08:26:00 | NikitaNikaT.
Janu to však nezajímá
dokud taťku nevyždímá
jenže on je bezedný
okradl lidi ne jedny
nahoře mastí kapsy dál...
25.06.2011 07:17:00 | CULIKATÁ
Tak to jsou jistě tatíci, naši páni hradní, nóóó, teď už mi je z toho na blití i na sr... .
24.06.2011 22:42:00 | Jeněcovevzduchukrásného