Sladké to vyznání?
Jsem jenom součástí systému
na povel umírat, na povel žít
Konkubínou z tvého harému?!
A ty ten starý, mlsný Žid?!
Jsem jen součástí početné skupiny
bláznů a naivek s cejchem
Tak sbalme si ty nechutné svačiny
a honem - ať už se zdejchnem!
Přečteno 441x
Tipy 13
Poslední tipující: la loba, ostuda lidstva, čas.běží, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Květka Š., Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)