KRAJNÍ MEZE
Krajní meze
nakloněná rovina tmy
úcta skrze
nelítostné hry
ruská ruleta v mlze
život tónovaný dny
drze
sbíráš sny
její
i ty svoje
ona ale zatím neví
že v nich je tvoje
když vkrádáš se do ní
jako rakovina
potichoučku a nemilosrdně
když ne cukrem tak solí
oheň a kovadlina
tepeš její srdce drsně
bereš a nedáváš
výběrčí podvědomí
kladeš nástrahy a uspáváš
jí do bezvědomí
hadrová panenka
v rukou dítěte z dnešní doby
hadova milenka
hračka kterou nepochopí
všechno je jiný
a tak relativní
ale dokut jsme živý
tak zůstaňme pozitivní!
Energie z prázdnoty
se špatně nabírá
stačí ujasnit si hodnoty
a srdce,ať nám láska nesvírá!
Přečteno 282x
Tipy 28
Poslední tipující: Azure angel, ilona, Maryje..., hatlapatla, labuť, Mbonita, Juan Francesco de Faro, la loba, Květka Š., šuměnka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)