Investiční poradce
Anotace: ... pro ženy a dívky
Naučím Vás investovat,
do svatební noci,
uslyšíte, jak se chovat,
sobě vypomoci.
Začnu třeba s fotbalistou,
s ním tři čtyři děti,
a mám doma rentu jistou,
svatba a už letí.
Druhý útok rozehraju
s hochem od divadla,
chci konexe a hle, mám je,
svatba, rozvod, padla.
Holky, ten kdo není líný,
nebojí se akce,
nebojí se těžké dřiny,
ten může žít, jak chce.
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., la loba, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)