Buditelská...
Anotace: ...prostě všem: Dny plné světla, štěstí, klidu, ať přestanem' třít s nouzí bídu! Náš svět jsou jen rozhodnutí naše, tak si dejme hrnek vtipné kaše! ;-)
Snad pro lásku k písmu
básní dobírám se k smyslu.
Neumím holé věty psát...
Proč smutek halí černý šat?
Proč láska vyznává se květy?
Najdem' spřátelené světy?
Co lež je a co pravda není?
Kdo cizích si, jak přátel, cení?
Na svět klejem', jenž tvoříme si -
slepě vpřed - skrz hory a lesy...
Kam dál? Před námi čeká pouze sráz -
Bohy v nebi hledáme a ti dlí v nás.
Neumíme odpouštět, naslouchat, žít;
s osudem nelehkým se snažíme bít:
Místo boje, máme o mír, lásku stát
- sil, nadějí a snů se nevzdávat!
Přečteno 379x
Tipy 20
Poslední tipující: Actafool, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, PIPSQUEAK, Tamara, Jeněcovevzduchukrásného, Amable seňor Marek, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)