Nebe jako víno
Anotace: pro krabici stvořené.
Nebe jako víno,
pro krabici stvořené,
spít se lacino.
Mít tak na to točené...
Pod vlivem toho moku,
snad nepoznám sebe,
a zas bude - po x-tém loku,
nebe jako nebe.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, Jajas
Komentáře (0)