Láska je radost i bolest.....Bambulko drž se a nelituj od minulosti se odpoutej a s úsměvem koukej do budoucnosti, tam na Tě čeká štěstí :-)
26.06.2011 11:38:00 | Tamara
Někdy jsou lidé v lásce nerozhodní... jenom těžko řéci, kdy na to přindou, že city jsou křehké a čas nelze vrátit zpátky.
26.06.2011 11:34:00 | NikitaNikaT.