Pochybná společnost
Prorazí tvrdý štít
pěst obra Goliáše,
rukou smete vojáky
z bitevního pole.
Jeho hlas je hromem,
jeho tělo je skála,
která kráčí.
V očích má ohně,
které stravovaly čarodějnice,
prokleté dámy,
kterým nebylo dopřáno
klidné smrti,
nýbrž nesnesitelné bolesti.
Zvedněte hlavy
nebo o ně přijdete,
dejte signál katovi,
který zkosí pohledem
přítomné ďábly
v lidských tělech.
Dbejte životů lidí,
chudých i bohatých.
A nedávejte šanci kacířům,
kteří se tváří
na půl oka
jako nevinné děti...
Přečteno 354x
Tipy 30
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Maryje..., Jiparo, Psavec, hašlerka, Jiná, Mbonita, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)