Ze šperkovnice
slza zachycená ve stříbře
slza nějaké smutné paní
při pohledu
dech se tají
první a poslední kapka moře
zachycená ve stříbře
jaká to je krása
až je tok nevíře
kousek ukradeného nebe
vměstnaného do stříbra
barva očí
nebeského kurýra
a tu modř okolo držely kameny
průzračné jako voda z křišťálu
takové barvy na zemi
je jen po málu
na řetízku stříbrném
stejně jako paprsky měsíce
zcela stejném
jako lano, co spotalo pegasova křídla
a ten řetízek
všechnu tu krásu hlídá
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara
Komentáře (2)
Komentujících (2)