Jsme ticho
Jsme Ticho Krásně ROZESTLANÉ
věty co jsou podepsané
začátek bludného konce
příběhy pro lakomce
Řeka co do tebe zas vpluje
myšlenka co jen neroztaje
krotký básník vášní
věta co tak zkrásní
Proč ale,ale nežaluje
kdo rád se usmiřuje
posílá své další polibky
od kouzelné rybičky
Kdo je lovec,a kdo objetí
když čas kolem proletí
jsme jen hříchy nadepsané
Jsme Ticho Krásně ROZESTLANÉ.
Přečteno 315x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, E.T.Jane, Psavec, hašlerka, Květka Š., hatlapatla, zenge, takova, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)