VV
Kdesi, kdysi vládli véčka,
proti vodě, dokopečka.
Rozhodli se hýbat světem,
v čele s upištěným skřetem.
Učili se špíně, falši,
prostě tak jak všichni další.
Nedrželi ovšem basu,
vše bylo otázkou času.
Každý se dostane k píce,
ale je to o taktice.
Levá může loupit s pravou,
chce to jenom myslet hlavou.
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, ECHO PARAZIT, NikitaNikaT., divoska_jaja, la loba, Anjesis, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)