Anotace: já si nemůžu pomoct mě ta depka vysloveně baví:-)))ale slibuju polepším se:-)
Díky Culíí,ještě že tu jsi a já vím moc dobře že ne vždy je Ti veselo ale jsi statečně culivá a to se culí-teda vlastně cení!
26.06.2011 18:10:00 | la loba
No hlavně, že se jí zbavíš
a potom se dobře bavíš:-))
Ale ono to asi zas tak jednoduché není:-((.Raději Ti pošlu culík do zásoby:-)).A moc prima napsané.
26.06.2011 17:40:00 | CULIKATÁ
No já se směju i tak...naštěstí se vyblinkám z depky na literu a pak jsem veselá...:-)))
26.06.2011 16:05:00 | la loba
Škoda že nemužeš s náma chodit do knajpy,to by ses nasmála,to by sis vlastně urvala celí sanice. Jo a nelepši se,tohle je paráda.
26.06.2011 16:04:00 | ECHO PARAZIT
když ty depky ti tááák sluší...a v nich se nejlíp člověk nachází poeticky
26.06.2011 15:55:00 | whiolet