No jo, ale
unesou ta křídla mé doufání
vždyť jsou jenom zalátaná
No jo, ale
co když se zase krutě poraním
rána žalem urousaná
No jo, ale
naděje přece umírá jako poslední
vytvoř křídla nová - dříve než se rozední ;-)
Krásná, STéčková
10.07.2011 10:30:00 | Bambulka
Nebe zas dneska mělo barvu mědi
když úsvit slunce dokreslilo tam
No jo, však
v touze skládej hlavolam
když z očí jiskry místo moudra hledí :))
01.07.2011 20:20:00 | šuměnka
Barvu svou nespravím,
a tvář mám tuhou, vím,
přesto tě pozdravím
úsměvem duhovým.
26.06.2011 22:42:00 | Špáďa