Palouček
Anotace: Kam tuto píseň vlastně zařadit? O sexu, zklamání, srandovní? Nezařaditelné!
Ptám se tě tady ty můj broučku
ve stínu statných dubů,
mohu ti záhy na paloučku
přiložit k hubě hubu?
Když usedli jsme v měkkém mechu,
k trapasům projevil jsem vlohy,
česnek byl cítit z mého dechu
a smrděly mi nohy.
Však nedělám jen já tu vola,
chybí mi špachtle nebo dláto,
ve vlasech našel jsem ti mola,
na krku ztvrdlé bláto.
A přesto došlo ke spojení,
se zdarem, to je jistý,
co ale vůbec jistý není,
zda naše dítě bude čistý.
Příště si vezmu také deku,
v přírodě když chci šoupat,
však chce to oběd bez česneku
a častěji se koupat.
I ty se musíš jinak chovat,
snad k tomu najdeš sílu,
pokus se občas odčervovat
a míň se válet v jílu.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)